Skip links

Början – Svenska

VI KÖPER OCH ÅTERVINNER DITT AVFALL I EN PROCESS DU KAN LITA PÅ

Om oss

Elemet Recycling AB är ett nyetablerat svenskt företag som startade upp sin verksamhet under början av 2022. Vårt mål är att bli ett av landets ledande företag inom avfallsåtervinning och erbjuda våra partner hög standard till konkurrenskraftiga priser. Det gör vi genom att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och förse dem med tjänster av högsta kvalitet.
Återvinning minskar inte bara samhällets negativa miljöpåverkan, utan gynnar också ekonomin genom att olika tillverkare får tillgång till kvalitetsmaterial som kan användas i nya produkter.

Varför ska ni välja oss?

Vi prioriterar ett professionellt bemötande i alla kundrelationer, redan från den inledande kontakten.

Vår utrustning håller högsta kvalitet och uppfyller högt ställda krav på både prestanda och miljömässig hållbarhet.

Det viktigaste för oss är att våra kunder blir nöjda. Därför försöker vi alltid hitta bästa möjliga lösning utifrån våra kunders behov, budget och tidsramar.

Vårt team:

Vi har utbildat alla våra medarbetare så att de kan leverera med högsta kvalitet, oavsett vilken roll de har i företaget – från cheferna som hanterar kundkontakter till den personal som sköter driften av vår återvinningsanläggning.

Varje individ i företaget är en del av ett team som arbetar mot samma mål.

Tjänster

De material vi köper

Kostnadsfri bedömning av avfallets kvalitet och specifikationsnivå

Kostnadsfri transport

Bästa marknadspris

Vi strävar efter att alltid erbjuda bästa marknadspris för material som e-avfall, koppar, katalysatorer och litiumjonbatterier. Vi vet att prissättningen av de här materialen kan variera kraftigt med marknadens svängningar och bevakar därför hela tiden marknaden för att kunna erbjuda bästa möjliga pris.

Hållbarhet är något som alla ska ha tillgång till, men också ha råd med. Det är därför vi är så noga med att förse våra kunder med kvalitetsmaterial till det bästa pris vi kan erbjuda. Vi är stolta över att ha en transparent prissättning, med en modell som baseras på aktuella marknadstrender och det inköpta materialets kvalitet.

Jobba hos oss

Vi är ett återvinningsföretag som växer snabbt i Sverige och erbjuder våra anställda attraktiva förmåner för de ska trivas och känna att arbetet är meningsfullt.
Vår företagskultur går ut på att medarbetarna ska kunna växa på sin arbetsplats. Vi tror nämligen att teammedlemmarnas egen utveckling har stor betydelse för hur framgångsrikt företaget blir. Därför försöker vi också hjälpa medarbetarna att nå sina mål, både i arbetslivet och på det privata planet.
Men vi värdesätter inte bara utveckling, utan också respekt för våra anställda. Vi vet att var och en av oss har unika behov. Därför försöker vi skapa en inkluderande och stöttande arbetsplats som både uppskattar mångfald och belönar hårt arbete.
Vi tar också vara på och belönar våra anställdas lojalitet. Vi är helt övertygade om att medarbetarna utgör själva grunden för verksamheten. Därför vill vi se till att de känner sig uppskattade och att deras arbete värdesätts.
Brinner du också för att skydda miljön och arbeta för ökad hållbarhet? Då vill vi gärna att du tar kontakt med oss. Mejla dina kontaktuppgifter och en kort sammanfattning av din arbetslivserfarenhet till oss på info@elemet.se , så hör vi av oss för att prata mer. 

Vi söker

Vi söker en försäljningschef till teamet som ska driva företagets tillväxt i Sverige. Som försäljningschef ansvarar du för att vårda relationerna med befintliga kunder samtidigt som du söker efter nya och analyserar marknaden.

Krav:

  • Du ska ha goda kunskaper i svenska
  • Du ska vara mycket bra på kommunikation och tidsplanering samt kunna visa att du tidigare lyckats leverera resultat
  • Du ska vara uthållig, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt
  • Om du har erfarenhet från inköp av katalysatorer, icke-järnmetaller eller elektronik är det ett plus
  • Du måste ha ett giltigt körkort

Vi erbjuder:

  • En stabil grundlön med möjlighet till högre inkomster över tid
  • Alla verktyg du behöver för arbetet, som bil, bränsle, telefon och arbetskläder
  • Gott stöd från chef och kollegor

Kontakter

Kontakt i följande regioner: Stockholm, Uppsala, Södermanland, Västmanland, Örebro, Gävleborg, Jämtland, Västernorrland, Västerbotten, Norrbotten, Östergötland
Kontakt i följande regioner: Jönköping, Kronoberg, Kalmar, Gotland, Blekinge, Skåne, Halland, Västra Götaland, Värmland, Dalarna
Företagsinformation:

Skicka ett Mejl

info@elemet.se

Skicka